Optometrie

De vingerafdruk van uw ogen

gemeten met DNEye®

 

Nachtblindheid? Vermoeide ogen? Minder contrasten ? Vale kleuren? ..

 

Dankzij ons nieuw revolutionaire DNEye - scanner kunnen wij  individuele glazen op maat laten maken.

De DNEeye scanner bootst verschillende lichtsomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afmeting bij diverse pupilgrotes nl. 's nachts en overdag.

 

Heel veel mensen hebben last van nachtblindheid en dankzij onze Dneye scanner kunnen wij individuele glazen ontwerpen met een ongekende scherpte en helderheid.

Dankzij deze individuele glazen ziet u meer details, meer contrasten en scherpere kleuren.

 

Een weldaad voor u ogen . http://www.dneye.nl/

 

Enkele ervaringen van onze klanten

 

 

 

Terugbetaling bij Optiek Bril Imago Fashion

Als gediplomeerd en door het RIZIV- erkend opticien, bezorgen wij U steeds de nodige formulieren voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV.

 

Naast deze wettelijke terugbetaling voor rechthebbende via uw ziekenfonds, voorziet elk ziekenfonds nog in een aparte tussenkomst op brillenglazen, monturen en lenzen.

 

Iedere ziekenfondsinstelling is volgens de wet verplicht een bedrag te storten voor bril, glazen, zonnebril op sterkte of lenzen, indien deze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Dit kan afhangen van leeftijd of minimum sterkte (dioptrie) van uw glazen, doch voldoet men niet steeds aan deze voorwaarden.

Uw glazen kunnen niet zwaar genoeg zijn, u behoort niet tot een bepaalde leeftijdscategorie of dit was slechts eenmalig.

 

Indien zo, heeft u toch recht op tussenkomst. Sommige mutualiteiten hebben nog een bijkomstige terugbetaling, indien u niets ontvangt van de wettelijke teruggave. (RIZIV)

Deze bonus is afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit en soms ook nog variërend per provincie.